2013. augusztus 31., szombat

Most épp jó, mert...

... rendezkedünk a lakásban. Úgy kezdődött, hogy vettünk egy könyves polcot a héten, és még az ihlet is megszállt, hogyan lehetne kicsit átrendezni a lakást, amivel most ott tartunk egészen pontosan, hogy a nappali egy hatalmas káosz, mert egyik ötlet hozta a másikat mint pl. ne a hálóba a polcot, hanem a nappaliba, annak a helyére, amit áttettünk stb stb..

Könyvek, újságok, macskák szanaszét, a hatalmas rumli tetején azért szépen megebédeltünk, és közben Bundesliga körkapcsolást nézünk/hallgatunk.

És annyira jó, hogy mindig azt mondja, h a lakásunk, meg a miénk, meg nekünk stb, pedig ide valljuk be egy centet(szó szerint, mert ugye a cent az euro kisgyereke.. :D) sem fizettem (még!).

Ráadásul az eső is szakad, így mielőtt unalmasnak érezném, hogy nem tesszük ki valószínűleg ma már a lábunkat, csak az ablakon kell kitekinteni, és a vágyam el is hal nyomban, miszerint ki kellene menni, meg addig csinálni valamit együtt, amíg lehet. Csinálunk valamit együtt: közössé tesszük a lakást... vagy csak rendet? :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése