2016. június 9., csütörtök

Azt hiszem egy blognak az érdekesség, és a személyesség mellett rendszeresnek is kellene lennie. Ezt én csak akkor tudom biztosítani, ha itthon vagyok, és egyedül. Vagyis ha nem történik semmi. Mikor zajlik az élet, arról sosem tudok frissen beszámolni, mert egyrészt épp zajlik az élet, másrészt ez nálam csak gyors telefonon internetezést jelent, és egy-egy bejegyzéshez mindig időre van szükségem. 

Most kicsit el is gondolkodtam azon, van-e értelme tovább írnom. Csak erőltetem-e, vagy tényleg rendben van-e így, ahogy van.

Ma érkezik tesóm, épp rendet rakok, ja nem blogot írok, hogy legalább a nappaliba be tudjon lépni, esetleg aludni is. Minden tele van még mindig az esküvőre kapott dolgokkal, vagy otthonról hozottakkal, és a lustaságom mellett a helyhiány a legfőbb gond. Egyszerűen nincs hova pakolnom.

Szombaton pedig indulunk nászútra. A melleim tegnap bedurrantak, de egy szavam se lehet, mert az esküvőket szépen kibírta, valamikor meg már tényleg meg is kéne jönnie. A ciklus hosszát már ki se számolom, minek. Ami a legjobban aggaszt, az az időjárás. Az egyheti ott tartózkodásunk minden napjára esőt ír. Egy francia időjárás-előrejelző oldalban persze jobban bíznék, mint a miénkben, de nem tudok franciául. Újabb para, mi van, ha egy szót se tudunk váltani senkivel? Ha szóba se állnak velünk?

Egy 23 kilós bőröndbe pakolok kettőnknek, eddig eléggé bizakodó voltam, de most mit csomagoljak, vastagot, vékonyat? 

A lényeg, hogy most megint eltűnök egy időre de nézzétek el nekem, nászúton leszek esőben és vérben. Jaj, de várom már. :)

19 megjegyzés:

  1. Én mindig csomagolok mindenből mindent, de szerintem ne parázd túl :) Gondolom nem a világ végére mentek, ahol semmiféle bolt nincs, szóval ha valami mégis hiányzik, akkor majd vesztek (egy élménnyel több :D )
    Bár ha esős időt mond, akkor szerintem 2-3 hosszú nadrág és hosszúujjú elég egy hétre.
    (Egyébként meg gratulálok, olyan jó olvasni ezeket a boldog bejegyzéseket!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! :) Válaszolok már másfél hónap múlva! :)

      Törlés
  2. Te jó ég! Abba ne hagyd! Kit érdekel a rendszeresség??? :D Így ismeretlenül is olyan jó olvasni rólad, rólatok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nászúthoz pedig minden jót kívánok :) Szerintem esőben is csodás lesz... A miénk az volt, minden kis gikszer ellenére... (bár ott már nem ájultam el...) :D

      Törlés
    2. Aranyos vagy, köszi! :D Én egyszer nagyon közel jártam hozzá a templomban. Utána még egyszer a vacsora alatt, eszembe is jutottál egyből! :D

      Törlés
  3. Èn is nagyon szívesen olvasok rólad / rólatok, bármilyen gyakran is írsz. :) Utólag is sok boldogságot kívánok és minden szépet a nászútra! :) (gyorgyi1987)

    VálaszTörlés
  4. na ne! már nem bírom elviselni, hogy mindenki bezár. én sem írok rendszeresen, én is gondolkodom, hogy abba hagyjam-e, de másokét úgy szeretem olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha bezársz, akkor kérek szépen meghívót, és ha Pilla erre jársz, küldj meghívót kérlek :);)

      Törlés
    2. Én is szeretnék ide is, Pillához is meghívót ha úgy adódik és lehet.
      Pillanatnak írtam a blogon kiírt mail címre, de nem reagált (még).Remélem előkerül.

      Törlés
    3. És mi a cím? Mert félig emlékszem, és olyan elvonási tüneteim vannak :(

      Törlés
    4. Nem zárok be, max nem írok egy ideig. :D Meghívós? Viccelsz? Egy képet nem tudta lejelszavazni, nemhogy meghívóssá tenni a blogot!? :D :D :D

      Törlés
  5. Franciáknál van Decathlon és a Casino nevű helyi Tesco, ahol tudtok venni olcsón meleg ruhát, ha keveset vinnétek. Általában beszélnek angolul, szállodákban, kempingekben pedig németül is, emiatt ne izgulj :) Szuper lesz, akkor is, ha esni fog. És a rendszeresség meg a naprakészség hiánya miatt tényleg ne zárj be, türelemmel várjuk, amíg írsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most jól elhasználtam a türelmeteket, azt hiszem. :D

      Törlés
  6. Érezzétek jól egymást! :)

    VálaszTörlés
  7. Ne hagyd abba, légyszíves! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy, nem hagyom. Ha belelendülök megint, akkor írogatok én rendesen. :)

      Törlés
  8. Érezzétek jól magatokat, remélhetőleg azért csak megússzátok nagy esők nélkül. Utólag is sok boldogságot kívánok nektek! :)
    Illetve csatlakoznék ahhoz, hogy ne hagyd abba! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvolt, nagyjából. Köszönjük szépen! Nem fogom abbahagyni, nekem is hiányzott. Kicsit olyan, mint a torna, nehezen veszem rá magam, de utána olyan jó. :)

      Törlés