2016. október 6., csütörtök

A semmittevés csúcspontjaként D.Tóth Kriszta Elviszlek magammal videóit nézem egymás után, nem mellékesen tök jók szerintem; M itt hagyott megint, most két napra, nemsokára majdnem egész hétre, aztán megint két napra, és még mindig csak október lesz. Tanulnom kéne, miközben azt se tudom mit jelent, vagy hogy kell azt csinálni, hogy egyszer eredménye is legyen, miközben a hajmosás is hatalmas feladatnak tűnik, időben felkelni meg már-már lehetetlen.

3 megjegyzés:

  1. Ha kitaláltad, szólj. :-( Én kisebb, de számomra őrült nagy falat előtt állok (Pp, pénzügy, Gt...) , és naponta kapok kisebb pánikrohamot, néha nagyobbat, hogy képtelen vagyok felkészülni decemberre. Ha nekem van meg előbb a tuti módszer, megosztom. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nem mondanám, hogy ezek kisebb feladatok. Pláne a Gt. Az borzasztó volt nálunk. Pénzügy benne volt a végén az utolsó 6 gyilkos tárgyban ami a nyakamon maradt, a Gt az utolsó előttiben.

    Optimistán mondom, szólok, ha megvan a módszer. Így, hogy sose jött össze azt mondanám az segít, ha rendszeresen dolgozod fel az anyagot, meg ha többekkel beszéled át esetleg együtt tanulsz. Talán. de én már rohadt sok éve jártam órákra, nem ismerek ott senkit, és kialakult ez a hatalmas szégyenérzet az egész körül, tehát ki se nyitom a számat mások előtt a témában, mondjuk nincsenek is mások.

    Hajrá neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Koszonom szepen. Ha esetleg tudok valamit segiteni a zv-re keszulesben, irj.:-) Bar en meg nem tartok az allamvizsganal, PJ-n kivul a tobbi zv-targgyal vegeztem.

    VálaszTörlés