2016. július 15., péntek

A nyaralás alatt Tesóm vigyázott itthon a macskákra, akiknek annyira bejött a babysitter, hogy egyáltalán nem toltak le minket, mikor megérkeztünk, csak örültek nekünk. Volt sok brú meg orrnyomkodás, meg diadalkör, meg hasvakargatás. Azt hiszem titokban kutyák. Van ez az általános sztereotípia, hogy a macskák magasról tesznek ránk, ha nem éhesek, vagy nem kell nekik valami, hát a mieink egyáltalán nem ilyenek. Mondjuk úgy, hogy folyamatosan keresik a társaságunkat, mindkettő a maga módján, de minden nap kimutatják a szeretetét.


Próbáltam vele (mármint Tesómmal) mindenféle programokat csinálni, már amikor nem állt ellen.  Az egyik sikeres kis kiruccanásunk a csokoládémúzeumba volt, ahol hát na, csokik voltak. Főként a termelésről, előállításról volt szó, és a legjobb rész, hogy mindenki elkészíthette a saját tábla csokiját, nyamm.  A shop-ban meg legszívesebben belehúztuk volna minden polc tartalmát a kosarunkba, olyan csodaszép csokik sorakoztak ott. :)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ezt olyanok terjesztik, akik nem kedvelik a macskákat. A mieink is ilyenek, kivétel nélkül, az is kiderült már a költözésekkor, hogy nem a házhoz ragaszkodnak, hanem hozzánk, jönnek bújni, játszani, elénk szaladnak az ajtóba, velünk alszanak.

    VálaszTörlés
  2. Eddig három helyen aludtunk velük, és a végén mindig a nyakunkban, lábunknál kötnek ki, az a lényeg, hogy mi ott legyünk. Bár azt is észrevettem, hogy a családtagjainkat is megismerik, akármennyi idő telt is el az utolsó találkozás óta. Őket is szeretik, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy még nem találkoztak olyan emberrel, aki nem akarta babusgatni őket.

    VálaszTörlés