2018. június 15., péntek

Tisztelt Hallgató!

Értesítem, hogy sikertelen záróvizsgája miatt a további záróvizsgatárgyakról törlésre került.

Tájékoztatom, hogy további vizsgaidőpontot nem engedélyezek. 

Dékán

-

Akkor ez ennyi volt azt hiszem.


10 megjegyzés:

  1. En is sajnalom, de annyira szeretnem mindenek felett, ha elhinned, nem vagy buta!
    Legyen tiszta a lelkiismeretd, mindent megprobaltal, eron felul (a Mamad halala pont eleg nagy tragedia egy ilyen helyzetben), ez most igy alakult, majd idovel rajossz, miert. Probald meg elengedni, dolgozz rajta a pszichoval!
    Ha engem kerdezel, a diplomam a leges legutolso dolog, amire buszke vagyok. Sokkal jobban orulok annak, hogy tudok vezetni, beszelek x nyelven ugy, ahogy.
    Nyilvan ez nem vigasztal, en mit erzek a sikeremnek, de hidd el, hogy a vilag pont nem a diplomarol szol. Tudom, faj a belefektetett ido, a sikertelenseg, az elutasitas, de lebegjen a szemed elott, hogx megprobaltad, es mindent megtettel.
    Az elet megy tovabb, az elet sokkal tobb egy dekan elutasitasanal!
    Minden rendben lesz, csak ne emeszd magad!
    Olellek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Tudom, nem számít a diploma, vagy nem úgy számít, de mégis hitelesebben hangzana a számból mennyire lényegtelen az egész ha nekem is lenne.

      Az a baj, hogy nem érzem úgy, mindent megtettem.
      Nem emésztem most magam. Ez arra az időszakra marad amikor újra egyedül leszek minden nap.

      Az élet sokkal-sokkal többet ér ennél igazad van, tudom én is, de hogy mi van ezen kívül, vagy mi lehetne az én utam azt nem látom.

      Törlés
  2. Ha mégis meggondolnád magad, akkor nem lehetetlen. Ismerek olyat, aki újrafelvételizett, elismertette a korábban teljestett tárgyait és újból nekiment a zv-knek és teljesítette őket.

    Amúgy meg, ha ejutottál eddig, az azt jelenti, hogy elvégezted ezt az egyetemet (csak a záróvizsgáidat nem tetted le), ami azt is jelenti, hogy egészen biztosan nem lehetsz buta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem újra kellene csinálnom az érettségit is. Nekem mêg a "reform " előtti sima van. Nem tudom ér- e annyit az egész, h 2 évembe teljen (érettségi, felvételi, új vagy el nem ismert tárgyak stb. ) csak a visszajutás ugyanide.

      Lehet nem vagyok igazán buta, de túl okos se ezek alapján.
      Köszönöm!

      Törlés
  3. Sajnálom. 😕
    Bögrének igaza van, te semmiféleképp nem vagy buta. Szerintem okos, intelligens, olvasott lány vagy, aki épp kicsit nem találja magát. Kitartás, nem a diploma minősíti az embert, hanem az intelligencia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves és vigasztaló szavakat!
      Tudom, h nem minősít, de jobb lenne úgy mondani ezt h nekem is van. Most nem is gondolok erre, később engedem magamra. Egyszerre csak egy megy.

      Törlés
  4. sajnálom. azt is h igy megviselt ez teged ez az egesz az evek alatt. nem fog vigasztalni, mert nincs osszehasonlitasi alapod, de nekem van: 2szer alltam ugy a sulival h ha most nem lesz meg, dekani engedely kell. en a szuleimnek akartam anno megfelelni, vagyis nem is volt mas opcio, vagy megcsinalom a kotelezo egyetemet vagy egy senki vagyok. a mai napig nem tudjak h alltam ilyen szarul. sikerult de nem tudom mennyire vagyok ezzel elorebb. elmondhatpm h egyetemet vegzett ember vagyok. vao. egyik munkahelyemen se kovacsoltam ebbol elonyt es nem is emiatt vettek fel es nem is a vegzettsegemnek megfelelo helyen dolgozom. es meg vmit: attol h valaki diplomas, meg egyaltalan nem biztos h okos. sot. es ez foditva is igaz. jo lenne ha megertened h ertekes vagy. talald meg azt amiben jo vagy. amit orommel csinalnal. es magad miatt. ne a szuleid/M szulei miatt. a vezetes is milyen jol megy. mindenre kepes vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :*
      Magam sem tudom miért csináltam már. Hazugság lenne ha azt mondanám màsok miatt vagy csak mások miatt.

      Ha visszamegyek fog ràmszakadni ez az egész. Még nem éltem meg, nem fogtam fel.
      Ezek a nagy kérdések: mihez értek, mit csináljak, értek-e valamihez egyáltalán? Hogyan tovább? Sok dolga lesz a pszichónak.

      Törlés