2015. március 20., péntek

A jó dolgok:

- Szombaton foci, nem kaptak ki (de nem is nyertek), este vacsora az itteni barátféleségeinkkel: a hely érdekes, de a beszélgetés majdnem lehetetlen olyan óriási a hangzavar. A pincérek helyett sínszerűségeken jönnek az ételek a fejünk felett, ami izgi, de egy monitor jut hat emberre, emiatt a rendelés elég lassú, félkörben ülünk, nem hallottuk egymást, de az étel legalább finom volt, bár a desszert már nem kellett volna.

- Hétfő este (lásd. előző bejegyzés)

- Szerdán kézilabdát néztünk, tovább is jutottak első helyeb a csoportból, nyertek még a B csapattal is; tök jól lehet szurkolni, teljesen más emberek járnak oda, hiába no, ez nem foci. :D 

- Csütörtök: itt  vacsorázott Ede, ami tök jó, és a héten még megyünk együtt kiállításra, illetve Brémába is, ha minden jól megy :))))

- Mára jutott még egy focimeccs, ahol a legnagyobb problémám: egyik oldalon magyar az edző, a másikon egy játékos, kinek drukkoljak? Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, ez sem jó nézőpont. Közben azok is játszanak, akiknek nagyon szurkolunk, mert kiesnek a végén a francba.

- A gyerekek cukik, okosak, imádom őket.

- Van sok körömlakkom.

A másik oldalból kicsit hosszabb bejegyzés születne, ebbe inkább bele se kezdek, vagy nem most, mert megint vágtatnom kell utána a stadion felé, amit utálok, és rendszerint össze is veszünk, mert be vagyok öltözve mint egy síelő, nem tudok, sőt nem is akarok rohanni, a vége meg veszekedés. 

De sose legyen ennél nagyobb bajunk egymással.


1 megjegyzés: