2018. április 11., szerda

Azért a telekom igazán megbaszhatja magát. Évente adategyeztessek csak azért, mert nem akarok magamnak előfizetéses kártyát. Plusz az összes családtagomnak, akiknek szintén én vettem meg annak idején. Sms-ben azt írták fáradjak befelé az üzletükbe, de legalább mint kiderült annyi rést hagytak, hogy online is elintézhetem.

7 megjegyzés:

  1. Telefonon is lehet. Pont tegnap ejtettem meg, es egyszeru volt meg gyors.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja es a csaladtagok is nyugodtan elvegezhetik az adategyeztetest, belfoldon ingyenesen hivhato a szam!

      Törlés
    2. Nem is azzal van a gondom, hanem a kényszerítés jellege. Ha nem akarod, hogy zavarjunk, fizessél havidíjat szépen.

      Már kaptam két sms-t, az oldalon az volt, h kétszer figyelmeztetnek, utána kikapcsolják. Jó, felmegyek, próbálok adategyeztetni, erre kiadja, hogy június elejéig érvényes. Akkor minek kezdenek cseszegetni már márciusban. Plusz beletehetnének egy dátumot is.

      Törlés
  2. Ugy emlekszem, jogszabaly altal vannak erre kotelezve a mobilszolgaltatok. Sok baj van a telekommal, de ez nem az o saruk. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer pörölnék egy jót, erre jogszabály. :D Akkor se értem, miért minden évben, tavaly már látták h él a szám.

      Törlés
  3. Nem akarok hulyeseget irni, de nekem az remlik, hogy amikor bejott ez a jogszabaly, arrol cikkeztek, azert szukseges, mert a terroristak altalaban eldobhato kommunikalnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértek én minden ilyet, meg a táskámat is tök szívesen mutogatom, bár valahogy mindig én vagyok az akit alaposan átvizsgálnak, M meg már vigyorogva várakozik bent. Csak most ezzel felhúztak, hogy elkerülhetem az egészen ha havi előfizetésre váltok, ezzel van bajom főleg, meg azzal is h évente, és ennek most az egyszer hangot is adtam. :)

      Törlés