2013. október 14., hétfő

Miután múlt héten jól kiborultam a vezetéstől, erre még a 15-20 plusz óra lehetősége is rátett pár lapáttal, és úgy tűnt nem látom a kis családomat karácsonyig, ma egész jól ment. Megbeszéltem vele, hogy ha nem okoz túl nagy kiesést, november elején elutaznék 2 hétre, mert egyszerűen KELL. 

Szerinte ez semmi gondot nem jelent, és miután jelen állás szerint "lassan tanulok", még használhat is, mert jobban leülepszik az egész. Így persze eléggé elnyújtjuk, mert vagy december közepén, vagy január 4-én fogok vizsgázni, de meg akarok tanulni vezetni, de egyszerűen időre van szükségem. Van ez így. 

Persze jobban örülnék a decembernek, mert akkor január elején együtt utazhatnánk vissza, bár valószínűleg a jogosítvány nem lenne a kezemben, mert az okmányirodák malmai lassan őrölnek, gondolom Anya majd utánam küldi postán. Lehet ilyet egyébként? Fogalmam sincs. Bár ha a bankkártyánk is úgy jön.. kártya, kártya..

Ha minden igaz az eü.t meg tudom csinálni még ebben a hónapban. 

8-án elutazok. A szokásos 17 órás utazási kálvária(1 óra autóút, 2 óra az első vonattal, 14,5 óra a második vonattal), ráadásul ez egy pénteki nap, elég zsúfolt lesz a vonat, de megéri.. :) Még 25 nap..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése