2014. január 16., csütörtök

Az előző poszt még mindig aktuális, sőt megkétszereződött, ha lehet ilyet egyáltalán..

De! E-book olvasót szeretnék. Vagyis gondolkodom rajta. Melyik jó? Nem tudok róluk egyáltalán semmit.. Vagy akkor már egy tablet? De nem érzem, h tabletre szükségem lenne..

Szerintetek?

6 megjegyzés:

  1. ugyanezt a kérdést tettem fel még a télen én is, úgyhogy csak azt tudom összefoglalni, amiket nekem mondtak és amiket én tapasztaltam.
    - a tablet nem olvasásra való, az nem ebook olvasó, ég és föld meg ilyesmi. de tényleg, másfajta a képernyőjük. ami olcsó tablet van a piacon, az úgyis bedöglik és nem jó semmire, ugyanakkor egy menő, márkás ebook olvasó is kb ugyanannyiba kerül, mint egy olcsó tablet (és vészhelyzet esetén lehet ugye végső soron van wifi az ebook olvasón is, meg általában az emberek telefonjain...).
    - én végül egy ötödik generációs kindle mellett maradtam, baromi könnyen kezelhető, el sem hiszem, hogy eddig nem volt ilyenem. sokkal többet olvasok azóta, hogy megvan. alig van súlya, a képernyője pedig egész más, mint egy monitor, úgyhogy a szememet sem zavarja. a többiről nem tudok nyilatkozni.
    éljenek az ebook olvasók :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)

      A tablethez nincs sok kedvem egyáltalán, meg most utána is olvastam, és ezt olvastam több helyen is, amit Te is írtál.

      Kérdezném viszont, h az ötödik generációs Kindle melyik néven fut, mert így nem mond semmit. :)

      Nagyon lelkes vagyok már így előre, látatlanban is! :)

      Törlés
    2. Vagy a tiéd a Kindle 5? Nagyon nem mélyültem még el a témában, vagyis az elnevezésekben egyáltalán nem..

      Törlés
  2. igen, kindle 5, szóval nem paperwhite a beépített fénnyel. december elején volt egy elég nagy amazonos akció és akkor lecsaptam rá :)

    VálaszTörlés
  3. Én is Kindle-t kaptam, igaz, majdnem három éve, szóval most már sokkal újabbak is vannak, mint az enyém. De a lényeg, hogy nagyon jól használható, én nagyon szeretem, és még az sem baj, hogy nem tud pdf-et kezelni, mert egy csomó ingyenes program van, amivel pillanatok alatt tudom konvertálni a problémás dokumentumokat megfelelő formátumra. Aztán az is lehet, hogy az újak már a pdf-fel is elvannak. Szóval én is a Kindle-re szavazok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a Kindle teljesen valószínűnek tűnik most már :)

      Csak a típusát kellene kitalálnom még, és azután.. :)

      Törlés