2015. április 16., csütörtök

A hétvégén sikerült beszélnünk a szülőfalum papjával, és összeházasodhatunk ott minden nagyobb probléma nélkül, egyedül M-nak kell kikérni egy igazolást a templomból, ahol megkeresztelték. Azért ettől egy kicsit feldobódtam, mert ez most egy igazi lépésnek tűnt az elképzelhetetlen felé. 

A facebook nagyjából azóta ajánl karikagyűrűket, mióta erről a megbeszélésről hazaértünk. Azt tudtam, hogy megfigyelnek, de hallanak is?!

6 megjegyzés:

  1. júj:) igen az a kereztlevél mindig kell.. emlékszem mennyit rohangáltam érte..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én igazán megkönnyebbültem, azt hittem kelleni fog minden, amit csak valaha kiadtak neki a templomban. Ha májusban a családjánál leszünk az esküvő miatt, majd kikérjük.

      A családja ekkor szembesül majd a terveinkkel, a reakciójuktól jobban tartok mint a papír utáni szaladgálástól.

      Törlés
    2. miért? nem vagytok olyan jó viszonyban?

      Törlés
    3. Olyan érdekesek, nekem is és M szerint is. Nem szeretem ahogy M-kal bánnak/bántak. Tart tőlük ő is, én már egy ideje kifejezetten szorongok, ha oda kell mennünk, bár ez nálam amúgy is alap érzés.
      Ez a legutóbbi látogatásunkkor nagyon kiteljesedett, mindketten rendkívül rossz szájízzel jöttünk el, sőt bele is betegedtünk. Mellőzik őt, nem veszik komolyan, mintha nem is számítana egyáltalán a másik két gyerek mellett, nekem annyira durva ez a különbségtétel a gyerekek között.
      Az egyik húga férje nagyon benyalta magát az apjánál, és most minden az ő véleménye szerint megy, ahogy M mondja az apja új fiút talált magának, és ez neki nagyon fáj, pedig január óta ez a srác sincs ott, hogy arra lehessen fogni, M messze lakik tőle, a másik meg mindig kéznél van. Rossz így látnom őt.
      Ha kell neki valami ugráltatja M-ot, hívogatja munka közben, nem egyszer kellett már ülésről kimennie emiatt, mert ő ugye csak egy irodában ül, az nem munka, nem lehet dolga, máskor meg nem is keresik vagy egy hónapig. Decemberben is nekem mondta, hogy de miért fáradt a fia, meg mitől lett beteg, mondom, hogy sokat dolgozott, egyfolytában, ügyeletes hét után jöttünk stb stb stb erre néz rám értetlenül, hogy de mégis hogy lehet az.. kis apróságokból áll össze a lista, ami már elég hosszú, a saját fiuk is hasonlóan érez, talán nem bennem van a hiba; bár egy ideje úgy érzem én se jövök be nekik annyira.
      A pénzhez valós hozzáállásuk meg megérne még egy pár külön írást is.

      Törlés
    4. na igen, az mindig egy furcsa dolog. a pénz. az előző kapcsolatomnak az volt a halála. Szóval abszolút megértelek, és sajnálom.

      Törlés