2015. április 9., csütörtök

Azon agyalok mit csomagoljak szombatra. 1450 km elvileg. Ez fájni fog. Mit együnk, amitől nem fújódok fel 8 óra utána mint egy hatalmas lufi?

Nem tudom más hogy van vele, de a hosszú autóutakat mindig durva hasfájással fejezem be. Gondolom az üléstől, ha meg vezetek, még ideges is vagyok hozzá. 

Ma este még gyakorlunk egy kicsit az autóval, hogy tudjak váltani vele. Egy éves a jogsim, de már újrakezdő gyakorlatokat kell végezzek. :D

8 megjegyzés:

  1. A hosszú ücsürgés tényleg megfájdítja a hasat, mert nem tud nyugodtan emészteni. Olyanor egy kicsit döntsd hátra az ülést, és csússz lejjebb. Nekem az segíteni szokott:) Hogy mi mit vittünk tavaly Olaszországba menet az autóútra? magvakat. szendvicseket készítettünk, vittünk almát, banánt és étcsokit. áhh. semmi kirívó:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a csúszkálást majd kipróbálom. :)

      Szendvicsek vannak mindig, egyszer csináltam gyümölcsdobozt is, összedaraboltam nagyobb darabkákra, és azt szedegettem lelkesen kifelé. Csokit eddig még nem vittünk, félő, hogy elolvad, vagy nem is tudom miért nem. Saláta, ilyesmik vannak még a fejemben.

      Törlés
    2. Ezt én is megfogadom, mert engem már egy hosszabb egyetemi nap is kikészít (ha nem jutok főtt kajához, ott végem), az autóútról nem is beszélve... A magvak meg a gyümölcsök tényleg életmentőek lehetnek, köszi :))

      Törlés
    3. Egyébként mikor családostul megyünk szintén ilyen hosszú autóutakra, anya azt szokta csinálni, hogy ilyen gyorsan összerakható kajákat csinál, pl. vesz készen tortilla lapot, külön dobozban kisült csirkemell-falatkák, külön dobozban pedig megmosott zöldségek (jégsaláta, uborka, paradicsom), mi is mindig úgy csináltuk, hogy megálltunk egy parkolóban, ilyen tipikus nagycsaládosan kipakoltunk mindent az autó csomagtartójára, és helyben összeraktuk magunknak azt, amit enni akartunk :D :D Ráadásul mivel én imádom az ilyen kajákat jól telepakolni mindenféle nyuszitáppal (jégsaláta a köbön, meg egy egész paradicsomig meg sem állok), az általában az én érzékeny gyomromat is segíti átlendíteni ezeken az autózós-napos holtpontokon. :)

      Törlés
    4. Én is dobozolni fogok, bár főleg gyümölccsel tervezem. Mi menet közben eszünk, csak wc-re állunk meg, mert 1450 km az rengeteg, és haladni kell. Mondjuk én csak inni tudok vezetés közben, és valakinek az üveget is ki kell nyitnia,elég kezdő vagyok ezen a téren. :)

      Törlés
  2. ügyes leszel. annyira irigyellek, h mersz vezetni, basszus!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A merek erős túlzás, kell, kényszer ilyenek. Félek is közben, ha ez vigasztal. :D

      Törlés
    2. 2 hónap múlva lesz 1 éves a jogsim. Amint megkaptam, már ültem is be a volán mögé és vezettem.. A mai napig utálok a városba menni, de a tesóm beült mellém tegnap, és nagyon megdícsért, hogy már milyen biztonsággal vezetek. Csak hozzá kell szokni:) mondjuk, amikor egy hétig beteg voltam és utána újra beültem a kocsiba, akkor kicsit féltem:)

      Törlés