2013. szeptember 17., kedd

Utazások

Hamarosan ismét megejtjük az augusztusi utazás-pakkot, csak visszafelé, valamint azzal a különbséggel, hogy a cicák nem maradnak nálunk, és már nincsenek öten.

Első állomás:

Szeptember 21., szombat. 12 órás út, 2 ember, 2 macska; úti cél: Ausztria
Itt maradunk 5 napot, de ebből a másik felem két nap (hétfő-kedd) is dolgozni fog, üzleti út, megint öltöny és nyakkendő.. :))) Szerdán van anyukája születésnapja, illetve ha minden igaz még két este gyakorolni is fogunk, főleg én a vezetést ugyebár.

A cicák itt találkoznak a testvérükkel, amire nagyon kíváncsi vagyok, lehet, hogy a nappali a hatalmas csata színtere lesz. :D

Második állomás:

Szeptember 26., csütörtök. 5,5 órás út, reméljük még mindig 2 ember 2 macskával.. :D
Most egy egész hetet maradunk (együtt), amibe annyi dolgot zsúfolunk, amennyit csak lehet: bevásárlás, vezetés, magyar focimeccs (ez egy különös perverziója, hogy mindenképp magyar NB I-et akar látni), jajj és el ne felejtsem, vizsgám is van, bevásárlás stb stb.

Harmadik állomás:

Október 4.-e környékén egy egész napos sírás vár, mert végignézem, ahogy a kölykökkel együtt szépen ott hagynak.. :((( Már attól bőgök, ha csak rá gondolok.. :( Eddig csak ő hiányzott hosszú hetekig, most már a babák is..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése