2013. december 20., péntek

Ami az ajándékokat illeti, a legegyszerűbbet választottam, ami eszembe jutott: Avon termékek. Az elég igényes, ha nem tetszik nekik, nekem ennyire telik. Megspékelem még többféle szaloncukorral, ők azt nem ismerik, meg édesség is, és azzal rosszat nem tehetek. Mindez karácsonyos ajándéktáskákban, amire angyalkás csipeszekkel tűzöm majd rá a névreszóló kártyákat. Ennyi.

Nagyon nincs kedvem az egészhez. 

Ráadásul van új kutyájuk, aki nagyon édes, menhelyen volt, és úgy is néz ki a képeken, h mentsetek meg, de egy labrador keverék, egyszóval nagy. Láttam a képen, hogy az egyik hugica combközepéig ér kb. Nem tudom, h gondolták, h egy ekkora kutyák a házban tartanak, ez már nekem is sok. Már van bent 3 macska, még megérkezik a mi 2 kölykünk is, akik biztosan félnének már a helytől, és a macskáktól is, testvérkéjüket két hatkilós nagytesó vigyázza és képezte ki, legutóbb is megverte a mieinket, eléggé agresszív, és most még egy kutya is. 

Legyen boldog szegény, meg remélem, nem bántották korábban, nem ezért került be stb stb, de szerintem ezt nem gondolták át. Az augusztusban elaltatott kutyus tacskóméretű volt.. Bár úgy tudom egyelőre nagyon félénk; a történetét még nem ismerem, de biztos neki is hozzá kell szoknia, h itt mindenki szereti.

Ez az ő házuk, nincs hozzá közöm, de minden tele van macska- és kutyaszőrrel, az egész alsó szint, vagyis ott nagyon feltűnő, főleg a kanapékon. Egy takarítás segítene azért, időnként, és ezt nem én mondtam (csak gondoltam) hanem a saját fiuk is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése