2013. december 23., hétfő

Rettenetes tegnapi felháborodásom ellenére eddig egészen jól érzem magam, és úgy tünik (német billentyüzet, az összes többi betüt megoldottam..) eddig minden rendben. Persze bármikor történhet valami, de reméljük nem fog.

A felháborodásom oka pedig a Màv volt.. Èn nem szoktam öket szidni, de majd most. Történt ugyanis, h a Budapestre utazáshoz 2 másik vonatot is igénybe kellett vennem, ehhez a jegyeket szombaton váltottam meg, természetes elmondtam a pénztárosnak, h vasárnapra kérem mind a kettöt, Aznap vettem észre, már az elsö vonaton, hogy a második jegy 21-ére lett dátumozva.. :((( Gyorsan megkérdeztem a kalauzt, aki azt mondta, mindenképp menjek a pénztárhoz. Az volt a szerencsém, h volt 30 percem átszállni, és nem késett az elsö vonat.

Így lehetöségem volt megváltani a jegyemet még egyszer.. Pénztárból átküldtek az információhoz, h megengedik-e (!!!), természetes nem, mert elötte napra szól a jegy, igen lehet látni, h a két jegy kiadása között csak 1 perc van, megírhatok egy bejelentö lapot, és vehetek újat, és majd méltányosságból lesz valami, ha lesz. Hát köszi szépen, nagyon. Mindegy, nem álltak le veszekedni, mert mennem kellett, és egyébként sem vagyok reklamálós típus.

Ja, és legközelebb gondosabban nézzem meg a jegyeimet. Szóval még én vagyok a hibás, mert nem feltételeztem, h nem fogom azt kapni, amit kétszer is elmondtam, illetve külön kértem. A felsö jegyen a helyen dátum volt, tény, h nem néztem meg akkor ott, rögtön a másodikat is..

Ki a hülye? Természetesen én.

Ezen a gyönyörüséges railjet-en pedig alig találtam müködö vécét.. Azt is tök messze tölem.. 

De most egészen jó. Vezethettem az autójukat is, söt az apuka ajánlotta fel, h ezzel egészen könnyü váltani, vigyük el, és gyakoroljak rajta. Rendben volt szerintem, és a kicsi Corsaval nagyon menni.

Kíváncsi leszek a holnapi napra. Annyi információm van egyelöre, h fondue-t eszünk, és az ajándékokat egy nagy takaró alá kell betenni, és onnan veszegetjük ki egyesével. Remélem az enyémeknél legalább a szándékot értékelik majd.

A kutyus nagyon aranyos, de tényleg nagyon nagy. Egy labrador keverék, akinek a fején egy totyogó baba is lelkesen ugrálhat, nem fogja bántani. A kölykök is elvannak, a lányok harcolnak idönként.. de ennyi. 

Vettem teljesen rémes rénszarvos (rééémszarvasos?) legginst, ebben vagyok itthon. :))) De meleg, és kényelmes. Gondolkodom rajta, ha hazérek, kellene még egy, csak bézs.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése