2014. március 1., szombat

Mennyire lenne hülyeség a forgalmi vizsga előtt nyugtatót bevenni, nehogy a megmérettetéstől való őrült rettegésemben azt is elrontsam, ami esetleg rendben menne?

8 megjegyzés:

  1. én az első vizsgam előtt (aha, kettő volt) vettem be kábé annyira voltamdekoncentrált tőle hogy az ablaktörlővel indexeltem :)

    tény hogy nekem akkoriba ez még tök új dolog volt, mármint a gyógyszer. ha máskor már vettélbe és ismeri már a szervezeted és tudod hogy kábé mennyire nyugtat be akkor baj nem lehet szerintem, de egy egészséges drukk lesz benned hiszen azért dolgozik az adrenalin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sejtettem én, h rossz ötlet; nem akarok az alaktörlővel indexelni.. :/

      Korábban használtam, de a nevére se emlékszem már, nagyjából 7-8 hónapig, majd elmaradt, jobbra fordult az életem; de azóta tiszta vagyok, illetve ez alól tiszta, nem merem keverni a mostani bogyóimmal..

      Az a baj, h a drukk, ami bennem van, minden, csak nem egészséges...

      Törlés
  2. Szerintem nem kell gyógyszer. Fejben dől el.
    Odamész megcsinálod, lesz, ami lesz. Ilyenkor gondolj arra ez csak egy vizsga. Mi lehet a legrosszabb? Max. megbuksz és mész még egyszer. Ez nem élethalál kérdése, nem most vagy soha. Én ilyenkor mindig arra gondolok sokkal rosszabb dolgok is történhetnének velem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom én, h nem kellene, csak nincs ötletem mit tegyek magammal, hogy ne rontsam el azt is amit jól csinálok/nék...

      A legrosszabb, ami történhet számomra a legrosszabb, ami történhet. Nekem a bukás a legszörnyűbb dolog, mindig megbukom a vizsgán és elbukom az életben, rengetegszer történt már, egyre rosszabb lett az évek során.. innen a rettegés minden megmérettetés előtt, legyen az bármilyen vizsgahelyzet.. hetekre összeomlok.. kicsúszik a lábam alól a talaj bukás után, bezárkózok, mindenféle értelemben.

      Mindenkinek megvan az, amitől a legjobban retteg, nekem EZ az. A vizsgák... Ha csak kimondom a szót, már ugrál a gyomrom, minél közelebb van az időpont, a rettegés csak erősödik, ilyenkor nem akarok felébredni sem; bármit megtennék, csak elkerüljem azt a napot. Ezt még hosszan tudnám ecsetelni, de nem untatlak vele.

      A lényeget elmondtam, azt hiszem..

      Törlés
  3. Én is lebeszélnének róla (bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy én még soha nem szedtem nyugtatót).
    Próbálj meg úgy hozzáállni, hogy nem egy vizsga, hanem vezetés plusz egy ember előtt. És mivel már tudsz vezetni, ezért remek jól fog menni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meggyőztetek, nem veszek be semmit..!!

      De nem tudom, mi lesz velem, nem tudok normális emberként viselkedni ilyen helyzetekben (se!), talán tudok vezetni, és nem okoznék balesetet, de a vizsgán bármi történhet ami addig még nem, ez annyira jellemző lenne rám.

      Törlés
  4. ne vizsgaként fogd fel, ez ugyanolyan vezetés óra, mint eddig, most csak jön valaki megnézni, hogy jól tanítottak-e téged. inkább a tanárod van vizsgahelyzetben :D nem is rád figyelnek, te csak szépen törődj azzal, amivel kell, amit eddig tanultál és kész. baleset meg ilyesmi nem lesz, hát miért lenne, az oktatód még mindig ott lesz majd veled. nem is mondom, hogy hajrá, hát ez csak egy sima hétköznapi vezetés lesz, azt meg simán hozod bármikor.

    VálaszTörlés
  5. Jól nyomod! :)

    Az ötlet nagyon tetszik, sajnos lazaság és önbizalom kerestetik hozzá.

    VálaszTörlés