2015. január 14., szerda

..és az opera. A Figaro házasságát választottuk végül, nemrég láttuk az Amadeust, valahogy kézenfekvő volt, meg Mozart, meg Ausztria, ő meg osztrák, ugye. Úgy gondoltuk valami félig hazaival indítunk. 

Tegnap megjöttek a jegyek. Oda és vissza is utazhatunk vele az előadásra, bármelyik közlekedési eszközre érvényesek. Ilyen van otthon is, vagy csodálkozzak továbbra is ezen a lehetőségen?

Február 3.-án lesz, várom már nagyon. :)

Kicsit gondban voltunk a helyválasztással, honnan látunk jól, honnan nem, de legközelebb - ha még lesz ilyen -, már okosabbak leszünk. Mindig kell legyen egy első.

7.-én érkezik barátnőm a barátjával, egy hétig lesznek itt, nem kicsit izgulok, mert ők nagyüzemi utazók és városnézők, ami nekünk 3-4 napos elfoglaltság, azt ők egy nap alatt lezavarják. Küldött is már egy emailt tele kérdésekkel, be is paráztam tőle azonnal, hogy nem tudom felvenni a ritmust, mert mindenkitől minden téren kevesebbet érek, mert ilyen vagyok. Szokásos félelmek, étel, takarítás, programok, vendéglátás terén, persze jó lesz, ha itt lesznek, a fiút is kedvelem az első találkozástól kezdve, de akkor is szorongok, mint már évek óta mindentől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése