2014. május 18., vasárnap

Nevessetek ki, de ma kimentünk a reptérre, és körbenéztünk. Elmutogatott nekem mindent, amit jegy nélkül meg tudtunk nézni. Ha egyszerűnek nem is, de kivitelezhetőnek tűnik. Háromszor kell átszállni egyébként: Busz+metró3+metró1+S-bahn1 és már oda is értünk. 1órába telt. Gondolom péntek reggel 8 órakor a dugó miatt még tovább is tarthat majd. Van egy egyszerűbb, kevesebb közlekedési eszközt igénybe vevő út is, de az egy nagy kört ír le, és fél órával tovább is tart. Maradnék ez előbbinél, nem lesz nehéz a csomagom, kivéve, ha a fél város épp ezen a vonalon közlekedik, és mindenkin keresztül kell vonszolnom.
Bár gondolom, majd jól elrontok valamit, és szanaszét fogom idegeskedni magam közben. Most még ott tartok, hogy az egyértelmű dolgokat se fogom fel, ha ott leszek, nem fogom tudni, beidegesedek, leesik a vércukrom, össze-vissza szédelgek, mire Budapesten leszállunk. Akkor nyugszom meg, ha már az IC-n ülök, és telefonálok.

*

Tudunk élni, éjszaka 3 körül találtunk egy dokumentum-filmet Helmut Schmidtről, és meg is néztük. Hiszitek vagy sem, de érdekes volt. Én meg annyira, de nagyon szeretném érteni az ilyen tartalmú dolgokat.

*

Most este visszavittük a Lyányt (:D) még egy második kontrollra is, ez a doktornő, aki szintén gyönyörű és fiatal, teljesen elégedett volt. Nina a vizsgálat után csak úgy söpört vissza a hordozóba, épp csak magára nem csapta az ajtót. :) Még egy kis idő kell míg teljes egészében felszívódnak a varratok, addig bekeményedik a heg, de nemsokára visszanő a szép fehér szőre, és makulátlan kis gyönszi lesz megint. :)

*


Elvezethettem volna a rendelőig, ami nincs olyan messze, és már egy hete megtettem ezt az utat hiba nélkül, de a szerda esti mondjuk gyakorlás nagyon rosszul esett, - kicsit megint beállt a derekam az idegességtől, most már mindig ez lesz? -, így inkább nem éltem a lehetőséggel. Tudom, tudom, gyakorolni kell, de már nagyon unom ezt a rettegést a saját tudatlanságomtól, vagy attól, amit ezzel okozhatok. Brutális kereszteződések vannak itt, és egyébként is, minden olyan furán van felfestve. Mindig úgy érzem magam, mint mikor vezetni tanultam.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése