2015. június 17., szerda

Ennyire még soha nem sikerült elrontani egy süteményt mint ma. Lesülne a bőr a képemről, ha ezt bárki meglátta volna. Jó, hogy csak olyan sütök vendégeknek, amit már többször próbáltam. A sikerre mondjuk ez se mindig garancia.

- De ez finom! - mondta M, miközben mind a két kezével ette, mert a süti egyszerűen szétpotyog. :(

Az íze mondjuk nem rossz, és szilva van benne. Ezt az ötletemet a tepsin kívül ma még a gyomrom is meg fogja bánni, úgy érzem.

4 megjegyzés:

  1. én cukrász vagyok és még így is vannak néha dolgok, amik nem sikerülnek, ha belelendülök a kísérletezésbe, szóval ezen semmi szégyellnivaló nincs. és az úgy van, hogy ami nem szép, az mindig finom :) szerintem ez a lényeg, főleg hogy nem vendégeknek csináltad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tanulópénz volt. Azt tanultam meg, hogy menjek ki holnap végre a lakásból, vegyek formás, és csináljam meg az Ilonka-féle pitét. :D

      Nem olyan gáz, csak azért ennyire nem vagyok béna, még én se. :D

      Törlés
  2. Így van, a "ronda de finom" fokozottan érvényes a sütikre. :) Vágd be egy átlátszó tálba rétegezve, tegyél a tetejére tejszínhabot és egyétek kiskanállal. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne viccelj! Az úgy már maga lenne a bűn. :D Mindketten dagik vagyunk, akik (elméletileg) esküvőre készülnek. Tejszínhab, még csak az kéne. :D

      Úúúgy megkívántam most a tejszínhabot. Szerencsére nincs itthon. :)

      Törlés