2015. június 10., szerda

Miután kinéztem egy reklámújságban, lemértem vagy háromszor minden oldalról, elképzeltem, utána kerestem a honlapon, M orra alá toltam mindenestől, és meggyőztem, hiába akarunk szépséges kanapékat nagy méretekkel, ha egyszerűen nem  fér be a nappaliba, este elmentünk megnézi az áruházba, mennyi a közös a képben és a valóságban.  

Az elvárásaim a nulla felé hajlottak, és olyan kellemes meglepetést ért, hogy még mindig nem tértem magamhoz. Passzol a szín, a méret, az anyag, kényelmes, kihúzható, nem túl drága, és végre használható lesz ágyként is a vendégeknek. Végre nem úgy fog kinézni a lakás, ha itt alszik valaki, mintha kempingeznénk.

A mostani kanapénk 2, illetve 3 részes, M használtan vette mikor ide beköltözött, gyorsan szüksége volt mindenfélére, meg is felelt ez 3 évvel ezelőtt, de mára teljesen szétültük. Kényelmetlen, fáj tőle mindkettőnk háta, nem beszélve arról, hogy ágyként egyáltalán nem használhatóak, nekem is túl rövidek.

Remélem jól döntöttünk, ahogy körbenéztünk ez a bútorbolt egész jó készlettel rendelkezik, jó lesz megjegyezni a jövőre nézve. Később szeretné(n)k még egy fotelt is, meglátjuk, hogy néz ki a kanapé a nappalinkban, hová tudjuk még beilleszteni mellé. Ich bin gespannt. :)

Sajnos megünnepeltük egy-egy hamburgerrel, de legalább jó helyen, a hatvanas éves stílusában van berendezve, zenével, hatalmas választékkal. A tegnap se az a nap volt, amikor belekezdtünk az egészséges életmódba. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése