2015. június 16., kedd

Megvettem életem első matt körömlakkját, erre valami furcsa dolog történik, összeáll a lakk és csíkokban szárad meg, de azt legalább villámgyorsan. Rákentem a második réteget is, ugyanez. Olyan mintha megromlott volna, vagy valami hasonló. 

Kár, hogy az újraéledő fekete köröm iránti vágyamat a matt lakk kipróbálásával ötvöztem.

4 megjegyzés:

  1. és ha egy kicsit higítod? én is mattmán vagyok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen új, nemrég vettem, így még tele van. Vagy ez a mattok sajátossága?

      Én már biztos nem leszek 'mán. :D

      Törlés
    2. :D volt olyan hogy egy frissen vásárolt lakk totál beszáradt volt. Nem mindegy, hogy milyen hőmérséklet ingadozás éri, vagy, hogy mindig az került leghátra a polcon, emiatt kb 5 éve ott van a boltban. De az is lehet, hogy annak a lakknak ilyen az állaga:) Én pl a lovley, és essence lakkokkal vagyok így. Soha nem tudom egyenletesen eloszlatni, mindíg csíkos marad..Ráadásul másnapra lepattogzik a széle..

      Törlés
    3. Rendeltem, bár attól függetlenül állhatott régóta a polcon. A csíkost úgy értettem, hogy úgy száradt, meg h csíkokban nem volt lakk, mintha felpukkadt volna, vagy nem tudom. Avon lakk volt egyébként, azokat nagyon szeretem,különösen a gélt, ez volt az első mattom, az utolsó is lesz, úgy tűnik. Ezek még a mosogatást is elég jól bírják, nem volt még rá panaszom.

      Törlés